Пользовательское соглашение

Пользовательское соглашение
Я согласен(а) с условиями политики конфиденциальности и разрешаю использовать мои персональные данные на законных основаниях.
 
Персональные данные
На виконання вимог Закону України "Про захист персональних даних" даю згоду на обробку моїх персональних даних з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, надання/отримання та здійснення розрахунків за придбані товари/послуги, в тому числі шляхом кредитування. Не заперечую щодо перевірки інформації у відповідних бюро кредитних історій з метою з’ясування відомостей, які стосуються виконання мною взятих на себе зобов’язань по договорам (в т.ч. кредитним), у випадку наявності таких, тим самим розуміючи, що об’єм інформації, яка буде перевірятися, може включати в себе інформацію, яка стосується банківської таємниці, і з’ясування якої буде такою, яка буде повною та достатньою для розуміння мого соціального, майнового стану, платоспроможності та несення можливої подальшої майнової відповідальності, у випадку її необхідності. Я також погоджуюсь з тим, що володілець має право надавати доступ та передавати мої персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень, не змінюючи при цьому мети їх обробки. В тому числі, на перевірку зазначеної в даній Заявці інформації та не заперечую про передачу для можливого необхідного з'ясування даної інформації третім особам, під якими розумію: фінансові установи, колекторські компанії, оператори мобільного та поштового зв’язку, інші фізичні та/або юридичні особи.
 
Ми цінуємо Ваше право на особисте життя та нерозголошення Вашої персональної інформації. Ця Політика конфіденційності - правило, яким користуються всі співробітники нашого сервісу, та регламентує збір і використання особистої інформації, яка може бути запрошена/отримана при відвідуванні нашого веб-сайту www.phshot.com, при використанні сервісу, при замовленні, листуванні або телефонній розмові. Якщо у Вас виникнуть питання або проблеми у зв’язку з конфіденційністю, надсилайте, будь ласка, свої питання або зауваження на електронну адресу: phshot@gmail.com.
 
Яку інформацію ми збираємо
На нашому сайті, в разі, коли Ви робите замовлення, берете учать в акції, дослідженнях або іншим чином взаємодієте з нами, ми збираємо як особисту інформацію, так і загальні дані.
 
Особиста інформація стосується окремого споживача - приміром, ім'я, адреса, номер телефону, e-mail, тощо. Такі дані ми отримуємо лише від осіб, які надають її свідомо та з власного бажання. Наприклад, зареєструвавшись на нашому сайті, або вказуючи ім'я та адресу із запитом на отримання подальшої інформації від нас. Ми не вимагаємо реєстрації або надання такої інформації для перегляду нашого сайту та отримання доступу до його змісту.
 
Для того щоб зробити замовлення товарів/послуг, брати участь у акціях, дослідженнях або іншим чином взаємодіяти з нами, Ви повинні уважно ознайомитися з Вашими правами та обов’язками щодо обробки персональних даних, які зазначені в ст. 8 З.У. «Про захист персональних даних» , уважно ознайомитися з даною Політикою конфіденційності, а також висловити свою повну згоду з їх умовами.
 
Якщо Ви не погоджуєтеся з будь-якою з умов даної Політики конфіденційності та вищезазначеного Положення про захист персональних даних, будь ласка, не надавайте особисту інформацію.
 
Згоду на використання Вашої особистої інформації Ви можете відкликати в будь-який момент. Для цього достатньо надіслати повідомлення електронною поштою, з поміткою в темі листа «Персональні дані», за адресою: phshot@gmail.com.
 
Чому ми обробляємо персональні дані
Персональні дані - відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.
Ми можемо обробляти Ваші персональні дані для наступних цілей. При цьому одночасно можуть застосовуватися одна або кілька цілей.
 
Отримання замовлення. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для отримання замовлення, яке Ви зробили, для обробки Ваших запитів, або для інших цілей, які можуть існувати для досягнення кінцевої мети – задовольнити інтереси споживача, а також для запобігання та розслідування випадків шахрайства та інших зловживань.
 
Спілкування з Вами. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для зв'язку з Вами, наприклад повідомити Вас про зміну наших послуг або надіслати Вам важливі повідомлення та інші подібні повідомлення, що стосуються замовлення, що було Вами зроблено та зв'язатися з Вами в цілях, пов’язаних з обслуговуванням споживача/клієнта.
 
Ми діємо відповідно до цієї Політики конфіденційності, на підставі Положення про обробку і захист персональних даних та на підставі чинного законодавства України. Володільцем персональних даних є ТОВ «Укрпартнер», що знаходиться за адресою : м. Київ, вул. Нижньоюркiвська, буд. 3.Ми маємо право зберігати Персональні дані стільки, скільки необхідно для реалізації мети, що зазначена у даній Політиці конфіденційності або у строки, встановлені чинним законодавством України або до моменту видалення Вами цих даних.
 
Як збираємо інформацію
Особиста інформація, як ми зазначили вище, надходить безпосередньо від Вас, та з Вашого відома. Так, коли Ви реєструєтеся на сайті, ми отримуємо надану Вами інформацію. Коли Ви реєструєтеся в промо-акції, ми збираємо інформацію, необхідну для Вашої участі, аби виконати наші зобов'язання перед Вами. Коли Ви здійснюєте замовлення товару, ми збираємо вказану Вами інформацію, щоб мати змогу оформити замовлення та доставити його Вам. Коли Ви надсилаєте нам електронного листа, ми зберігаємо вказану Вами адресу електронної пошти, щоб мати змогу відповісти.
 
Також ми постійно збираємо загальну інформацію, коли Ви заходите на наш веб-сайт. Процес збору таких даних відбувається з допомогою технологій cookies, як пояснюється нижче.
 
Cookies
Як і багато інших компаній, ми використовуємо технологію cookies на нашому сайті та поза його межами. Cookies - це уривки інформації, які веб-сайт передає на жорсткий диск споживача для зберігання інформації, пов’язаної з веб-сайтом. Ця технологія розширює Ваші можливості використання інтернету, зберігаючи Ваші пріоритети під час перегляду певного сайту. Технологія cookies не містить особистої інформації і не може жодним чином налаштовувати Вашу систему або зчитувати інформацію з Вашого жорсткого диска.
 
Під час перегляду нашого веб-сайту ми можемо розмістити cookies на Вашому комп'ютері. Такі тимчасові cookies використовують для підрахунку кількості візитів на наш сайт. Вони видаляються, коли Ви виходите з браузера. Постійні cookies можуть зберігатися на Вашому комп'ютері Вашим браузером. Під час реєстрації цей тип cookies повідомляє: вперше Ви до нас завітали чи заходили на наш сайт раніше. Cookie не містять Персональних даних і можуть бути заблоковані Вами у будь-який момент. Сookies не отримують особистої інформації про Вас та не надають нам Вашої контактної інформації, а також не отримують жодної інформації з Вашого комп'ютера. Ми використовуємо cookies для визначення характеристик сайту та пропозицій, які Вам найбільше подобаються з метою надання Вам більше інформації, в якій Ви зацікавлені. Крім того, файли cookie використовуються, щоб зробити веб-сайт www.phshot.com безпечним, захищеним і зручним. Файли cookie забезпечують підтримку функцій безпеки та їх запуск. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ відвідувачами або пристроями. Файли cookie допомагають оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти і блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з веб-сайту.
 
Ярлик "help" на панелі більшості браузерів проінформує Вас як заборонити браузеру приймати нові cookies, як отримувати повідомлення від браузера, що Ви отримали нові cookies, або як відключити cookies. Пам'ятайте, що cookies дозволяють Вам повною мірою користуватися всіма можливостями веб-сайту www.phshot.com, і ми рекомендуємо Вам залишати їх ввімкненими.
 
Крім того, веб-сайт www.phshot.com може містити посилання на сайти, які не управляються ТОВ "Укрпартнер ". Такі посилання наведені виключно для інформаційних цілей.
 
Технічне оснащення сторінок сайту phshot.com може включати в себе модулі:
Інформаційної мережі Twitter (twitter.com), управління якою здійснюється з офісу компанії Twitter , Inc., який знаходиться за адресою: 1355 Market St, Suite 900 San Francisco, CA 94103, USA, телефон: +1 ( 415 ) 222-9958;
Соціальної мережі "ВКонтакте" (vk.com), управління якою здійснюється з офісу ТОВ "В Контакті", який знаходиться за адресою: вул. Тверська , буд. 8, літ. Б, м. Санкт -Петербург, 191015, Росія.
Соціальної мережі Google+ (http://www.google.com/intl/ru/+/learnmore/better/), управління якою здійснюється з офісу компанії 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, телефон: +1 ( 650 ) 253-0000.
Ці модулі можуть бути кнопками синхронізації аккаунту на веб-сайті www.phshot.com, Like, ретвітнути або відповідно "Мені подобається". Якщо відвідувач відкривав одну з веб-сторінок, оснащену таким плагіном, його інтернет-браузер безпосередньо підключить його до серверів Facebook, Twitter, LinkedIn, ВКонтакте, Google+ або Youtube. Плагін буде передавати на сервер дані про те, які саме веб-сторінки веб-сайту www.phshot.com відвідувач переглядав. При використанні будь-яких функцій плагіну, ця інформація також буде синхронізована з обліковим записом відвідувача на Facebook, Twitter, ВКонтакте, Google+ або Youtube. Більш детальну інформацію про збір і використання даних мережами Facebook, Twitter, ВКонтакте, Google+ або Youtube, а також про права і можливості щодо захисту персональних даних в даному контексті можна знайти в розділі про конфіденційність на сайтах Facebook, Twitter, LinkedIn, ВКонтакте, Google+ або Youtube
 
Конкурси та акції
Наш сайт іноді розміщує повідомлення про наші промо-акції, й іноді ми можемо дозволити Вам зареєструватися онлайн. У таких випадках ми використаємо надану Вами інформацію, щоб провести акцію (наприклад, повідомити Вас у разі виграшу). Через певний час після закінчення промо-акції особисту інформацію ми видаляємо із нашої бази даних, якщо Ви не надали згоди на її збереження та використання для отримання подальшої інформації від нас. Беручи участь в акції ви надаєте однозначну згоду на безкоштовне використання вашого імені, прізвища, фотографії, інтерв’ю або інших матеріалів про вас з рекламною метою, у тому числі право публікації вашого імені та фотографії у засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, інтерв’ю зі ЗМІ. Таке використання не компенсується (не оплачується).
 
Треті сторони, що надають послуги
У процесі роботи ми звертаємося до інших компаній та осіб, які виконують багато функцій. Наприклад, виконання та доставку замовлень, надання підтримки споживачів, замовляємо в певних агенцій адміністрування промо-кампаній, аналіз даних,. Ці агенції можуть мати доступ до особистої інформації, якщо це необхідно для виконання їхніх функцій, однак їм заборонено використовувати особисту інформацію з іншою метою, ніж та, яка зазначена в нашій Політиці конфіденційності та в нашому Положенні про обробку і захист персональних даних, і ми вимагаємо від них дотримання конфіденційності.
 
Загальна інформація стосується таких аспектів, як кількість відвідувачів сайту, на які сторінки вони заходять, яку інформацію завантажують, тип веб-браузера та операційна система, яку вони використовують, назва провайдера інтернет-послуг, тощо. Коли Ви заходите на наш сайт, ми автоматично отримуємо цю інформацію та узагальнюємо з подібними даними про інших відвідувачів. Збираючи таку інформацію, ми аналізуємо, як краще пристосувати наш веб-сайт до потреб відвідувачів.
 
Розголошення та передача даних
Ми не продаємо, не передаємо та не розголошуємо особисту інформацію, яку отримуємо на нашому сайті, третім сторонам без Вашої попередньої згоди. Ми розкриваємо особисту інформацію лише у випадках визначених чинним законодавством України, а також:
Ми розкриємо інформацію в випадку запобігання злочину або завдання шкоди нам або третім особам;
Ми розкриємо інформацію третім особам, що надають нам підтримку та послуги за допомогою яких Ви отримуєте Ваше замовлення.
Може статися, що ми надамо загальну інформацію про наших відвідувачів (наприклад, відсоток відвідувачів сайту жіночої та чоловічої статі) рекламним агенціям, бізнес партнерам, спонсорам та іншим третім сторонам, щоб налаштувати або розширити зміст і рекламу на нашому сайті для наших споживачів. Ми також можемо збирати дані з файлів веб-реєстрації (таких як Ваш веб-браузер, операційна система, відвідані сторінки тощо), щоб зрозуміти, як відвідувачі подорожують сайтом, та які його сторони є найпопулярнішими.
 
Оновлення цього попередження
Ми можемо в односторонньому порядку змінювати або оновлювати частини цієї політики в будь-який час, без попереднього повідомлення. Будь-ласка, час від часу переглядайте Політику конфіденційності, щоб знати про її зміни та оновлення. Усі зміни до цієї Політики конфіденційності набувають чинності з моменту їх публікації. Коли ви робите замовлення, берете учать в акції, дослідженнях або іншим чином взаємодієте з нами, ви погоджуєтесь з новими умовами Політики конфіденційності в редакції, що діє на цей момент.
 
У випадку визнання недійсною або нездійсненною будь-якої частини даної Політики конфіденційності, інші її частини будуть залишатися чинними.
 
ПУБЛІЧНА ОФЕРТА
"Офіційні правила програми «Бонусний рахунок"
Зміст
 
1. Визначення термінів
 
2. Загальні положення
 
3. Умови використання Бонусного Рахунку
 
4. Початок використання Бонусного Рахунку
 
5. Права та обов`язки Організатора .
 
6. Використання персональних даних Користувача
 
7. Порядок нарахування Бонусів
 
8. Порядок використання Бонусів
 
9. Інші умови
 
10. Відповідальність
 
11. Застереження
 
 
1. Визначення термінів.
 
1.1 Організатор - юридична особа ТОВ «Phshot.УА», що визначає умови та правила користування Бонусним Рахунком, та здійснює управління та організацію всіх процедур, які є невід`ємною частиною функціонування Програми лояльності «Бонусний Рахунок».
 
1.2. Програма лояльності «Бонусний Рахунок» (далі за текстом – Програма) система винагородження Учасників/Користувачів Бонусного Рахунку шляхом надання їм привілеїв та бонусів, які можуть використовуватись, як знижка при купівлі товарів у Точці Продажу або у Партнерів Програми.
 
1.3. Бонусний Рахунок - віртуальний депозитарій Бонусів Користувача, з якого можуть бути списані Бонуси під час розрахунку Користувача за товар, та на який можуть бути нараховані Бонуси при виконанні Користувачем умов їх отримання
 
1.4. Користувач Рахунку (далі Користувач) - дієздатна фізична особа, яка досягла 18-річного віку, має громадянство України, та Акцептувала умови даної публічної оферти.
 
1.5. Партнер Програми – суб'єкт господарювання, який відповідно до умов та правил участі у Програмі лояльності «Бонусний Рахунок» нараховує Користувачам Бонуси та/або надає їм можливість отримати інші заохочення. Актуальний перелік Партнерів Програми за їх наявності розміщується на сайті phshot.com
 
1.6. Персональний Номер Користувача (далі – ПНУ) – унікальний номер, що закріплюється за кожним Користувачем у форматі номеру українського GSM-оператора, необхідний для ідентифікації Користувача в інформаційній системі Організатора .
 
1.7. Бонус - віртуальна одиниця, що нараховується Користувачу та накопичуєтся на його Бонусному Рахунку, та може бути використана під час розрахунку за товари для отримання знижки. Бонус не є грошовою одиницею та не може бути обміняний на грошові кошти.
 
1.8. Анкета - електронний реєстраційний документ (опитувальник), що розташований у Персональному Кабінеті авторизованого відвідувача сайту Rozetka.com.ua та заповнюється останнім для реєстрації та отримання права використання Бонусного Рахунку.
 
1.9. Точка продажу – Інтернет-магазин Phshot.com
 
1.10. Транзакція - операція з оплати товарів, які замовлені Користувачем на сайті.
 
1.11. Верифікація телефонного номеру (далі – Верифікація) – процедура підтвердження Користувачем вказаного під час реєстрації власного номеру телефону будь-якого українського GSM-оператора з метою запобігання доступу сторонніх осіб до Бонусного Рахунку Користувача.
 
1.12. Публічна Оферта - пропозиція Організатора, адресована Користувачам/потенційним Користувачам, прийняти умови даних правил на визначених нижче умовах.
 
1.13 Інтернет магазин (Сайт) - засіб для представлення та або реалізації товару, шляхом вчинення електронного правочину в інформаційно-телекомунікаційній мережі за адресою www.phshot.com
 
1.14. Акцепт - повне та безумовне, прийняття Покупцем/Користувачем умов Публічної оферти шляхом проходження процедури Верифікації телефонного номеру. Моментом Акцепту вважається вибір Покупцем такої опції у відповідному розділі інтернет магазину на сайті www.phshot.com
 
1.15. Персональний кабінет - сервіс за допомогою якого покупець має можливість отримати інформацію про зроблені замовлення, покупки та Бонусний Рахунок Користувача, а також інші активності здійснювані покупцем на сайті інтернет магазину.
 
2. Загальні положення
 
2.1 Ці Правила є договором приєднання у розумінні ст. 634 Цивільного кодексу України.
 
2.2 Програма лояльності «Бонусний Рахунок» не є азартною грою, лотереєю, послугою у сфері грального бізнесу.
 
2.3 Програма лояльності «Бонусний Рахунок» діє по всій території України.
 
3. Умови користування Бонусним Рахунком
 
3.1. Будь-яка фізична особа, яка відповідає вимогам зазначеним в п.1.3. даної Оферти , має право стати Учасником Програми «Бонусний Рахунок» та долучитися до користування Бонусним Рахунком шляхом коректного та достовірного заповнення Анкети Користувача, Верифікації власного номеру мобільного телефону та акцепту умов даної Оферти. Виконання умов зазначених в даній Оферті є обов`язковим для всіх Учасників Програми «Бонусний Рахунок» та Користувачів Бонусного Рахунку.
 
3.2. Користувачі Бонусного Рахунку мають право отримувати та накопичувати Бонуси. При здійсненні покупок у Точках Продажу, Користувачі Бонусного Рахунку мають право отримувати знижки, розмір яких встановлюється Організатором та розраховується на підставі накопичених та використаних Користувачем Бонусів. За фактом розрахованої та наданої знижки, аналогічна сума Бонусів списується Організатором з Бонусного Рахунку Користувача.
 
3.3. Користувачі Бонусного Рахунку мають право на отримання додаткових переваг, які надаються на встановлених Організатором умовах або згідно правил акційних та маркетингових заходів.
 
3.4. Користувач надає свою беззаперечну згоду на збір, обробку, зберігання та використання своїх персональних даних Організатором згідно ст.8 Закону України «Про захист персональних даних» положення чинного законодавства України та умов даної Оферти.
 
Доступ до Персональних даних Користувача можуть мати лише уповноважені представники Організатора.
 
3.5. Інформація про умови та правила користування Бонусним Рахунком є публічною та розміщується на сайті www.phshot.com
 
3.6. Основним ідентифікатором Користувача Бонусного Рахунку в інформаційній системі Організатора є його прізвище, ім'я та по батькові, а також Персональний Номер Користувача у форматі номеру українського GSM-оператора.
 
3.7. Бонусний Рахунок призначений виключно для особистого користування фізичними особами. Бонуси не можна передавати, продавати, отримати компенсацію в т.ч. грошову, або будь-яким іншим способом відчужувати.
 
3.8. Датою початку користування Бонусним Рахунком є дата Акцепту цих Правил Програми «Бонусний Рахунок» і умов користування Бонусним Рахунком на сайті Phshot.com
 
3.9. Персональний Номер Користувача дійсний в якості ідентифікатора Користувача в системі протягом всього терміну користування Бонусним Рахунком.
 
3.10. Кожен Користувач Бонусного Рахунку може в будь-який час припинити користуватися Бонусним Рахунком (заблокувати його) та відмовитись від накопичення та використання Бонусів.
 
Після блокування Бонусного Рахунку, всі Бонуси, що були накопичені Користувачем, анулюються без змоги їх відновлення. Заблокований Бонусний Рахунок розблокуванню не підлягає. Блокування можливо тільки у випадку, коли дані особи, яка надсилає запит на блокування бонусного рахунку, збігаються з даними, зареєстрованими в інформаційній системі Організатора.
 
3.11. У разі зміни номера мобільного телефону Користувача необхідно Верифікувати новий номер мобільного телефона на сайті Phshot.com у Персональному Кабінеті.
3.12. У разі несвоєчасного інформування Користувачем про зміну номера мобільного телефону, Організатор не несе відповідальності за всі операції, що проводяться на Бонусному Рахунку Користувача до надходження відповідного інформування.
 
4. Початок використання Бонусного Рахунку
 
4.1. Щоб почати використання Бонусного Рахунку, потенційний Користувач повинен:
 
1) Бути повнолітньою дієздатною фізичною особою та мати громадянство України
 
2) Бути зареєстрованим/авторизованим відвідувачем сайту Phshot.com
 
3) Достовірно та коректно заповнити Анкету Користувача
 
4) Пройти процедуру Верифікації мобільного номеру телефону шляхом введення у відповідне поле на сайті Rozetka.com.ua коду підтвердження, який висилається Організатором Користувачу у смс-повідомленні на номер мобільного телефону, вказаний Користувачем для Верифікації
 
5) Акцептувати умови даної публічної Оферти.
 
4.2. Процедура Верифікації мобільного номеру телефона Користувача є підтвердженням його погодження з даними Правилами Програми «Бонусний Рахунок»
 
4.3. Після успішного завершення реєстрації Користувача в інформаційній системі Організатора йому присвоюється Персональний Номер Користувача, надається статус Користувача Бонусного Рахунку та активується Бонусний Рахунок.
 
Користувач повідомляється про успішне завершення реєстрації та отримання статусу Користувача Бонусного Рахунку шляхом відображення повідомлення на сайті www.phshot.com та шляхом відправки Оператором електронного листа на електронну адресу Користувача, вказану у Анкеті.
 
4.4. Верифікація мобільного номеру телефона доступна лише для форматів номерів українських GSM-операторів.
 
5. Права та обов’язки Організатора
 
5.1. Організатор має право в однобічному порядку призупинити або припинити дію Програми «Бонусний Рахунок», або змінити умови і правила користування Бонусним Рахунком в будь-який час. У разі припинення дії Програми, всі Бонуси, які наявні на Рахунку Користувача на цей момент, можуть бути використані ним протягом 30 (тридцяти) календарних днів з моменту публічного розміщення відповідної інформації про припинення дії Програми на сайті www.phshot.com.
 
Організатор зобов'язаний публічно повідомляти Користувачів про всі зміни в правилах і умовах користування Бонусним Рахунком шляхом розміщення інформації на сайті www.phshot.com не пізніше, ніж за 30 (тридцять) календарних днів до вступу в силу таких змін.
 
Публічне розміщення інформації про будь-які зміни в правилах і умовах користування Бонусним Рахунком на сайті www.phshot.com вважається фактом інформування Користувачів про ці зміни.
 
5.2. Організатор має право відмовити потенційному Користувачу у бажанні використання Бонусного Рахунку, видалити або припинити дію Персонального Номера Користувача та заблокувати його Бонусний Рахунок у таких випадках:
 
5.2.1. Використання або спроба використання Користувачем Персонального Номера, Персонального Кабінету, Бонусного Рахунку способом, який не відповідає Правилам Програми.
 
5.2.2. Будь-яка обґрунтована підозра Організатора у зловживаннях з боку Користувача щодо користування Бонусним Рахунком.
 
5.2.3. Відсутність активних дій Користувача протягом 36 місяців.
 
5.2.4. Інші обставини, які Організатор буде вважати як достатніми для відмови Користувачу у користуванні Бонусним Рахунком.
 
5.3. Організатор не несе відповідальності за будь-які втрати або збитки Користувача, які можуть виникнути в результаті таких дій.
 
5.4. Організатор має право в односторонньому порядку списувати з Бонусного Рахунку Користувача бонуси, які були зараховані помилково або пов'язані з купівлею, яка була скасована, у разі повернення товару, а також в разі виявлення шахрайства та / або недобросовісних дій Користувача з Персональним Номером Користувача або Бонусним Рахунком Користувача.
 
6. Використання персональних даних Користувача.
 
6.1. Інформація, вказана Користувачем в Анкеті (ПІБ, дата народження, номер мобільного телефону, e-mail, поштова адреса і т.п.), є його персональними даними. Персональні дані Користувача є конфіденційною інформацією, збір і подальша обробка персональних даних здійснюється Організатором відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», іншими нормативно-правовими актами України.
 
6.2. Своєю згодою з цими правилами Користувач добровільно надає Організатору зазначені в Анкеті персональні дані для реєстрації в інформаційній системі в якості Користувача Бонусного Рахунку, а також з метою підтримки довгострокового співробітництва з Організатором. Користувач також дає згоду на використання його персональних даних для обробки замовлень на придбання товарів Організатора, отримання рекламних та спеціальних пропозицій, інформації про акції, розіграші, іншої інформації про діяльність Організатора (комерційних партнерів). Для цілей, передбачених цим пунктом, Організатор має право направляти листи, повідомлення та матеріали на поштову адресу, e-mail Користувача, Push-повідомлення, а також відправляти sms-повідомлення, здійснювати дзвінки на вказаний в Анкеті телефонний мобільний номер.
 
6.3. Для цілей, передбачених п. 5.2 Правил, Користувач надає Організатору право здійснювати обробку його персональних даних, в тому числі: записувати персональні дані в бази даних Організатора (без додаткового повідомлення Користувача про це), здійснювати довічне зберігання даних, їх накопичення, оновлення, зміну (у разі необхідності). Організатор зобов'язується забезпечити захист даних від несанкціонованого доступу третіх осіб, не поширювати і не передавати дані будь-якій третій стороні (крім передачі даних пов'язаним особам, комерційним партнерам, особам, уповноваженим Організатором для здійснення безпосередньої обробки даних для зазначених цілей, а також на обов'язковий запит компетентного державного органу).
 
6.4. У разі зміни своїх персональних даних Користувач повинен надати Організатору оновлену інформацію, звернувшись за телефоном гарячої лінії Організатора або шляхом внесення змін у розділ «Персональні дані» Персонального Кабінету Користувача на сайті www.phshot.com виконання Користувачем даного вимоги, Організатор не несе відповідальності за несприятливі наслідки, пов'язані з використанням застарілих даних.
 
6.5. Користувач безпосередньо після реєстрації або в будь-який інший момент може встановити заборону (обмеження) на використання його персональних даних. Для цього Користувач повинен звернутися за телефоном гарячої лінії Організатора з відповідним повідомленням. Користувачу також надаються інші права, передбачені статтею 8 Закону України «Про захист персональних даних».
 
6.6. Анкета Користувача не приймається Організатором у випадку некоректного заповнення даних.
 
6.7. Організатор зобов'язується вчасно інформувати Користувача про його можливості та винагороди, однак не несе відповідальності за повідомлення, які не були доставлені Користувачу в результаті незалежних від Організатора обставин.
 
6.8. Користувач надає Організатору право направляти йому будь-яку інформацію комерційного і / або інформаційного характеру про Програму «Бонусний Рахунок» або Партнерів Програми та про інші споживчі пропозиції поштою, електронною поштою, телефоном та / або SMS.
 
6.9. Дані Користувача, зазначені в Анкеті, є конфіденційними. Доступ до даних мають відповідальні особи Організатора і сам Користувач, а також ці дані можуть бути надані на вимогу правоохоронних та / або інших органів відповідно до чинного законодавства.
 
Відповідальність за недостовірність даних у анкеті персональних даних несе Користувач Бонусного Рахунку.
 
7. Порядок нарахування бонусів
 
7.1 Кожен Користувач при здійсненні покупок в інтернет магазині Phshot.com офрилення замовлення через сайт www.phshot.com або за фактом виконання умов Програми «Бонусний Рахунок» та/або спіл?